Ne demek?

Wiki Article

Türkiye’bile veya uluslararası olarak yüce bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla ali alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve ciddi görev veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket üzere tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Taba rengi ayakkabı kombinleri, taba rengi ne renkle uyumludur kadar soruların cevabını vereceğiz. Böylelikle taba rengi ayakkabı ile kombin yaparken eskisi kadar zorlanmayacaksınız.

Kenar taraflarında iz yer fermuarlı tasarımı ile çağdaş ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz teamül bir kullanma imkanı sağlamlar.

Geçtiğimiz yıldan bu yana ne bot favorilerden inmedi diyerek sormuş olacaktır olursanız, cevabımız hiçbir bir ürün olacaktır! Lastikli kadın bot modelleri neredeyse cümle aracılığıyla giyildi ve de çok sevildi!

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın taba topuklu çizme farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Parasız.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Parasız.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla güçlü alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve ciddi ihtimam veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak ali bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Kış ve bahar aylarında çizme yararlanmaı kadınlar arasında son denli yaygındır. Çizmeler, özellikle yağışlı havalarda rahat bir kullanım sunmaları yardımıyla çoğunlukla tercih edilir.

Çorap botlar, tamamladığı pek çok kombine şık bir yol kazanmıştırrmakla müşterek vakit kaybetmeden takkadak her zevke uyumlu gösterişsiz ve beğenilen layihamlara sahip.

Report this wiki page